• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth IX

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth IX vindt plaats op 19 juni 2017 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth IX zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth IX is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

congrespartner WerkBedrijf Rijk van Nijmegen & Triptic

An Innovative Truth IX - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie - partner WerkBedrijf Rijk van Nijmegen & Triptic

Regio Rijk van Nijmegen

ICT-platform Regio Rijk van Nijmegen staat voor flexicurity, leven lang ontwikkelen, werven, binden en boeien.
 
Goed in te zetten voor MBK en grootbedrijf. Ontzorging, creativiteit, verbinden, duurzaamheid en aandacht staat centraal. Vooral goed in te zetten in branches waar te kort is aan goede krachten. Zoals ICT, Zorg en Techniek. De basis is Social Innovation. Door samen krachten te delen maakt voor u iets onmogelijks juist mogelijk. Niet voor niets is ook Rijk van Nijmegen aangehaakt.
 

Triptic

Triptic: het drieluik van functionaliteit, vormgeving en techniek. De basis van doelgerichte, veilige en uitnodigende digitale platforms. Essentiële elementen in betere communicatie. Want communicatie staat aan de voet van ieder succes.
 
Met die gedachte is Iris Intranet ontstaan. Een sociaal intranet waarbij zelfsturing en het verbeteren van communicatiestromen centraal staan. Met Iris Intranet communiceer en werk je samen op een innovatieve manier. Het platform is volledig afgestemd op de eindgebruiker, daarom zeggen we: Iris Intranet werkt vanzelfsprekend.
 
Wil u meer weten over de mogelijkheden die WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en Triptic uw organisatie kunnen bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth IX.
 

 

Follow us