• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth IX

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth IX vindt plaats op 19 juni 2017 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth IX zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth IX is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

congrespartner IT-fits

An Innovative Truth IX - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie - partner IT-fits

IT-fits is een creatief samenwerkingsverband tussen Nijmeegse ondernemers en studenten om tot niet alledaagse oplossingen van vraagstukken in de regio te komen. Door eerst een inventarisatie te maken van bedrijven en projecten die op de langere termijn werk kunnen bieden, kan worden bepaald of dit een realistisch doel is. Is dit het geval, dan kunnen initiatieven of "spin-offs" worden opgezet om (afstuderende) studenten al daadwerkelijk aan het werk te zetten en vervolgtrajecten verder uit te rollen. Niet alleen wordt zo de kennis behouden, maar ook nieuwe werkgelegenheid gecreëerd.
 
We willen de IT-kennis in de regio behouden, door studenten te verbinden met bedrijven en projecten in het Rijk van Nijmegen.
 
Nijmegen kent een grote uitstroom van studenten - en daarmee van kennis. Vooral veel studenten van de technologische faculteiten verhuizen na hun studie naar de Randstad. Natuurlijk houden we hen graag hier. Met het project IT-fits willen we verbindingen tussen studenten en het bedrijfsleven tot stand brengen door de toegankelijkheid en kennis van beide partijen te vergroten.
 
Wil u meer weten over de mogelijkheden die IT-fits uw organisatie kan bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth IX.
 

 

Follow us