• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth IX

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth IX vindt plaats op 19 juni 2017 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth IX zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth IX is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

congrespartner Het Solly Systeem

An Innovative Truth IX - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie - partner Het Solly Systeem

Het Solly Systeem is een speel-leersysteem om jonge kinderen te leren over groene energie. Het bestaat uit verschillende speel-robots die ofwel energie opwekken, ofwel gebruiken. Het systeem vormt samen met een bijgevoegd verhaal, digitale en fysieke documentatie en een digitale speel-leerwereld een volledig educatief pakket voor de basisschool en buitenschoolse opvang.
 
Aan de basis van het systeem staat Solly, de zon-etende robot, die zonnestralen kan "eten" door de zonnepanelen in zijn mond. Hij kan deze energie direct doorgeven aan zijn vriendjes via de Flow-kabel. De vriendjes van Solly kunnen de energie dan weer gebruiken op een leuke manier. Ook kan de energie opgeslagen worden met de Batterij-buik. Deze kan op Solly geklikt worden om zo alle energie die Solly binnen krijgt op te slaan. Later kan de buik op andere robots geklikt worden om de opgeslagen energie weer te gebruiken.
 
Alle opwek-robots slaan digitaal op hoeveel energie ze opwekken. Dit kan later uitgelezen worden met de computer om zo de opbrengst van de opwek-robots te kunnen vergelijken met bijvoorbeeld weerinformatie. Zo kunnen nieuwe leerdoelen worden gehaald en kan worden geflecteerd op de opbrengst van het systeem. Ook is er een Solly-game, die een klas in staat stelt een eigen planeet te bevolken met (digitale) robots van het systeem.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Het Solly Systeem uw organisatie kan bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth IX.

 

Follow us