• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth IX

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth IX vindt plaats op 19 juni 2017 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth IX zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth IX is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

congrespartner Fomax Test & Connectivity

An Innovative Truth IX - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie - partner Fomax Test & Connectivity

Fomax Test & Connectivity houdt zich bezig met advies-, ontwikkel- en meetdiensten in (glasvezel, koper en RF) netwerken. De toepassing van glasvezel heeft tot een enorme besparing in energiekosten in netwerken en datacenters geleid en zal dat nog meer doen in de toekomst. De hogere betrouwbaarheid van glasvezel netwerken heeft ook indirect tot enorme besparingen in servicekosten geleid, mede dankzij de afname van het aantal POI’s. (Point Of Interest voor servicedoeleinden). Wij zien dan ook een belangrijke rol voor de verdere toepassing van glasvezel in netwerken. Ook (Bio) POF verdient meer aandacht, dan ze nu krijgt. Met name in de huiselijke kring, automobieltechniek en flight entertainment systemen liggen de toepassingen voor het oprapen. Snelheid, eenvoud in installatietechniek en QOS zijn hier de drivers.
 
Zie voor meer informatie de Fomax-website.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Fomax Test & Connectivity uw organisatie kan bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth IX.

 

Follow us